I morgon händer det massor av kul!

Min hjärna har haft lite korvstoppning senaste dagarna. Har helt enkelt inte haft så mycket att skriva om.

Men i morgon händer det massor av kul!! Det blir Pressvisning med frukostmingel på KappAhl och butiksöppning av en ny Lyko butik i Mood gallerian. Sen ska jag göra ett efterlängtat besök på min favvo butik Choklad & Lakrits, för att dels köpa en massa Djupur som jag längtat efter = Isländsk helt magisk Lakrits med choklad i,  men jag tänkte också ta reda på en massa intressant fakta om Lakrits som jag sedan kommer att dela med er.

Djupur

Inte nog med allt detta härliga. I morgon kväll är det premiär av Henrik Fexeus nya föreställning BOX, på Maximteatern.

Åååååå så spännande det ska bli!! Dessutom firar jag och min man tioårig förlovningsdag imorgon. Vilken dag va!! Jag kommer att ha massor att skriva om efter detta!

Maximteatern

You may also like