Granen är uppe och julgodiset fixat!

Jul

Vi hittade en riktigt fin fuskgran på Rusta

Jag har alltid varit lite anti mot plastgranar. Har alltid letat upp en fin, riktig gran. Oftast blir det väldigt dyrt. Här om dagen sprang vi på en riktigt fin fuskgran på Rusta. Den finaste fejk-gran jag sett faktiskt. Vi slog till och nu är även vi med plastgran. 1495 kronor kostade den, med inbyggd belysning.

Barnen blev bara tvungna att testa med paket under granen….

Rusta

Bakat Rocky Roads med barnen

Bakat låter kanske fel. Men barnen älskar att göra Rocky Roads till jul och framförallt att äta dem. Så jag överraskade dem med ett litet julbak idag. Min hand är ju fortfarande inte läkt efter operationen, så jag guidade och dom skapade. Så här såg det ut för tre år sedan när vi bakade Rocky Roads.

De blev lite annorlunda i år än vad vi brukar göra. I år blev det ingen lakrits i dem men istället krossade vi polkagrisar. Dumle, marshmallows och geléhallon måste man ha.

Nu väntar vi på julen

Nu ser vi bara fram emot att fira jul med våra nära och kära. Alla julklappar är klara och vintern börjar komma på riktigt. Hoppas bara att min tumme känns bättre snart.  Stämningen börjar infinna sig….

You may also like

3 kommentarer

  1. Rocky road är det allra godaste godiset. Smidigt med ljusen inbyggda i granen. vi har skogstomt på baksidan så vi tar bara sågen i ena handen och går upp i skogen och väljer ut året gran. Må så gott.

    1. Vad mysigt! Det är såklart det bästa. Vi har också en liten skog på baksidan, men den tillhör inte tomten. God-Jul!