Förväntningar på 2019

2019

Tänk! Snart har vi passerat 2018 och ett nytt år står för dörren. Mina förväntningar på 2019 är ganska många. Jag står just nu i valet och kvalet vad gäller jobb. Jag får alltid beslutsångest när det gäller stora och små förändringar, så det kräver noggrann beslutsamhet. Man vet vad man har men inte riktigt vad man får…

Jag ser fram emot att vara med och utveckla tidningen Kids & Family som jag började jobba med i våras. Vi har stora planer för det nya året.

Jag fyller 40!

Det låter ju inte klokt. 40 år!!!

Jag trodde att jag skulle ha världens ångest, men konstigt nog så har jag inte det.

Jag ser fram emot att fira med nära och kära. Jag kommer att ta hand om mig själv på bästa sätt för att känna mig så ung som jag gör idag. Det sägs ju att man int är äldre än man känner sig.

55 dagar kvar till drömresan

Nu är det inte långt kvar tills vi åker på vår drömresa tillsammans med min mans bror med familj. Vi ska åka på en Karibienkryssning med Royal Caribbeans nya båt Symphony of the seas.

Först 2 dagar i Miami, där vi firar min 40-års dag, dagen innan vi kliver på båten. Sedan kryssning en vecka och därefter en vecka med shopping och bad i Florida. Känns inte helt fel att ha detta framför sig i kalla, slaskiga februari.Royal Caribbean

Barnen går in i en ny fas

Jag märker framförallt på vår son som fyller 13 till sommaren, att han är påväg  in i en fas där han håller på att klippa navelsträngen från oss. Han växer så det knakar, det har blivit väldigt viktigt vilka kläder han ska ha och han vill gärna låsa in sig på rummet. Humöret har förändrats. Han som varit en liten gosig mammaplutt innan. Bara för mig att gilla läget. Han är påväg att bli stor.

Hälsan

Jag jobbar med mig själv för fullt just nu för att komma i form efter jul. Man vill ju känna sig fräsch när vi åker på resan. Så det är bara att hugga i! Just nu är vi nere i huset i Mellbystrand så det blir bra kost och långa promenader vid havet, varje dag. Det är så välgörande på många sätt och vis. Hoppas jag lyckas bättre med formen detta år, än året som varit.

Jag är lite bekymrad för min tumme dock. Jag opererades den 29 november och jag är lite orolig för att det inte kommer att bli riktigt bra. Jag har en återbesökstid om 2 veckor, så jag hoppas det är lite bättre tills dess. Just nu känns det inget vidare.

Gott nytt år!

Vill redan nu passa på att önska er alla ett riktigt gott nytt år. Kom ihåg att nytt år = nya möjligheter! Det blir lite vad man gör det till. Ett gott råd är att tänka på din egen inställning.

You may also like

2 kommentarer