En långhelg vid sommarstugan

Helly Hansen

Den här helgen har jag, min svägerska och våra barn spenderat vid sommarstugan i Dalarna. Vädret har inte varit det bästa, men vi har varit fullt sysselsatta ändå.

Vi tände bastun och badade ialla fall en liten stund, när solen kikade fram på lördag förmiddag. Annars var det blåsigt och regnig om vart annat. Men mysigt ändå.

Mygg och knott finns det gott om i skogen. Ett tips jag kan ge, är denna 100% äkta lavendeloljan från Le Chateau De Bois. Ekologisk hudvård från Provence. I förpackningen ligger två roll-on oljor 5 X 2 ml. De är bra mot mygg och insekter, men lindrar även klådan efter bett. Dessutom doftar den gott av lavendel. Denna kommer att ligga i min handväska hela sommaren.

lavendelolja

Mysigt att vakna med två glada tjejer som tittar ner för att se om man är där!

Frukost på bryggan

Yasuragi

Under helgen har det varit marknad i Dala-Järna, så vi hängde där då det blåste för mycket vid stugan. Barnen hade såklart jätte roligt. Det blev både karuseller, lite nya grejer och sockervadd.

Vi besökte Café i fårhus som får ett eget blogginlägg.

Tack Gensen för den här gången. Om en vecka är vi tillbaka igen, förhoppningsvis med bättre väder. Men, kläder efter väder. Dessa fina jackor är nyheter från Helly Hansen. Ruskigt bra vindjackor för hela familjen!

 

You may also like