Ekologisk handkräm för välgörenhet

Fotografiska

Rosenseriens prisbelönta ekologiska handkräm för fler leénden

Som ni vet så är jag engagerad i Operation Smile.

Jag brinner så starkt för deras arbete eftersom jag själv är född med läppspalt. Det ligger mig så oerhört varmt om hjärtat. I torsdags när jag och Rosenserien besökte Operation Smile´s fantastiska utställning på Fotografiska i Stockholm, pratade vi mycket om vad vi skulle kunna göra som ett nytt steg för att bidra till fler operationer.

Eftersom det inte var jätte lätt att sälja de kit vi hade innan, bestämde vi oss för att prova med en enstaka produkt. Vi valde därför den prisbelönta handkrämen. Något som väldigt många använder. Vid köp av produkten går 30 kr oavkortat till Operation Smile. Vill du följa mina väljörenhetsprojekt kan du följa min Facebooksida ”Smile Armband”

Där lägger jag upp allt som berör mitt engagemang.

Kitten gav Operation Smile 31.100 kr

Rosenserien

Köp en värdefull julklapp

Nu kör vi på med handkrämen. Vi är ju lite sent ute , men har du inte köpt alla julklappar ännu, så har du här ett tips. En riktigt bra , dryg handkräm som ger 30 kronor till Operation Smile. Den kommer i en fin röd påse med ett litet gåvokort i, som visar att produkten bidrar till Operation Smile.

Kanske en fin julklapp till någon?

Vill du beställa kan du kontakta mig här

Handkräm

Jag är så tacksam för att Rosenserien gör detta tillsammans med mig. Att dom låter mig använda deras produkter och deras varumärke till att kunna samla in pengar och bidra till att fler människor får möjligheten till ett bättre och värdigare liv. Det första som slår mig när jag ser flickan här nedan är hennes ögon. ser ni skillnaden? Att kunna hjälpa andra människor med detta värmer mitt hjärta så. Människor som inte haft samma möjligheter som jag haft. Jag hoppas att ni också vill stödja. Läs om min historia här.

Fotografiska

You may also like