Lyckliga mig, som ens får chansen

Igår när vi anlände Stockholm med färjan, hade jag och Aicha ett möte med (nästan) hela produktionsbolaget som vi samarbetar med i produktionen av vår webb tv, på MODERN LIFESTYLE.

Jag kan faktiskt inte ens fatta vilken tur jag har, som faktiskt får chansen att jobba ihop med detta gäng!

Underbara människor med en gedigen erfarenhet i tv branschen. Både jag och Aicha är helt förundrade över vad som händer i våra liv just nu. Lyckliga mig , som lärt känna dessa människor och att jag får chansen att uppfylla mina drömmar. Det här är nästan för bra för att vara sant. Jag hoppas att jag inte drömmer . Inspelningen är planerad att starta nästa vecka, om vi hinner få ihop allt.

Aicha Gaye & Malin Tilja, Modern Lifestyle

Följ oss på Facebook  och Instagram

Modern Lifestyle

You may also like