Älskar ”YES känslan” när jag testar ny hudvård!

Advanced retinol + Ferulic Line

Innehåller annonslänkar till Lyko

För mig som älskar allt vad hudvård heter och att prova nya produkter för att hitta riktiga guldkorn att dela med mig av, är det verkligen en riktigt bra känsla som infinner sig, när jag hittar produkter som direkt känns underbara, men även visar resultat och framförallt rätt känsla. Man ska känna att den verkligen gör något för huden. När huden känns väl återfuktad och man har ett fint ”glow” och de fina linjerna minimeras, då mår jag bra! Just den känslan fick jag när jag testade denna nya serie från dr Dennis Gross.

Dr Dennis Gross hudvårdsserie Advanced Retinol + Ferulic Line

Serien har en avancerad formula med Phyto Retinol Blend, som tar huden till en ny nivå, utan att irritera. Jag har testat en del av Dr Dennis Gross produkter tidigare, men det är först nu jag verkligen klickat med varumärket.

Advanced Retinol + Ferulic Texture Renewal Serum

Ett serum med retinol och hyaluronsyra som förfinar hudstrukturen och ger huden nytt liv. Det minimerar och förebygger fina linjer och ger en klarare, jämnare hudton samt motverkar fet och oren hud. Appliceras 1–2 ggr / dag. 995 kr, 30 ml.

Advanced Retinol + Ferulic Triple Correction Eye Serum

En riktig favorit! En ögonkräm som verkligen känns smörjande på den ömtåliga huden. Det finns allt för många tunna ögonkrämer som känns som vatten. Här har vi motsatsen. En gel-aktig produkt som nästan har lite lätt oljig konsistens. Detta ögonserum används 1 gång / dag. Det förbättrar hudens fuktbarriär och främjar kollagenproduktionen. Produkten på bilden är ett pressprov. Originalet innehåller 15 ml , 995 kr.

Dr Denis Gross

Advanced Retinol + Ferulic Overnight Wrinkle Treatment

Detta nattbehandlande serum med en krämig konsistens innehåller retinol, niacinamid och jättenattljusolja som gör huden fastare, minskar uppkomsten av rynkor, minimerar mörka fläckar, jämnar ut hudstrukturen och återställer hudens fuktbarriär medan du sover. Används endast till natten, med eller utan kräm. 1395 kr, 30 ml.

Advanced Retinol + Ferulic Overnight Texture Renewal Peel 

Det är inte första gången Dr Dennis Gross kommer ut med en aktiv peeling. Detta är en högkoncentrerad pro-peel för hemmabruk som återfuktar intensivt och stimulerar hudens förnyelseprocess. Kommer i en låda med 16 st pads och kan användas 2-3 ggr/ vecka. 1395 kr, 16×2 ml.

Advanced Retinol + Ferulic Intense Wrinkle Cream

En skön och kraftig produkt som avslutar hudvården som pricken över i. En intensivt återfuktande anti-age crème med rik konsistens som innehåller två typer av retinol, bakuchiol, rambutan och ferulsyra. Denna kraftfulla cocktail förfinar hudstukturen, verkar intensivt hudföryngrande, stimulerar cellförnyelsen, återfuktar, minimerar hyperpigmentering, jämnar ut hudtonen och stärker hudbarriären. Den lyxiga cremen innehåller dessutom näringsrika och mjukgörande oljor med A, C och E-vitamin samt ceramider, sheasmör och jojoba. Antioxidantrika arnica och centella asiatica hjälper till att stimulera, förfina huden, jämna ut och skydda huden. Behöver jag säga mer? 1395 kr, 60 ml.

Advanced Retinol + Ferulic Intense Wrinkle Cream

 

Se alla Dr Dennis Gross produkter hos Lyko här

You may also like