Nordic Sunset – nagellack med vårkänsla

Nordic Sunset Depend

Innehåller annonslänk till LykoNordic Sunset

Det är allt rätt härligt när vi går från de murriga mörka färgerna, till ljusare vårnyanser. För även om det är mörkt ute och vädret skiftar mellan is , regn och slask, så får man en lite skönare känsla när man sakta får börja att plocka fram det ljusa och färgglada igen.Nordic Sunset

Nordic Sunset , vårnyhet från Depend

Som när dessa trillade ner i postlådan i vårt förra hus. Då var jag tacksam att de nya ägarna var snälla och hörde av sig. För inte ville jag missa dessa fina färger, som ska skänka mig en strimma hopp om våren. Det bästa med minilack är att man kan lägga pengarna på flera olika färger, istället för ett dyrare lack. Det är alltid roligt att variera utifrån dagens outfit eller humör. Vilken är din favorit?

Hm… Jag har svårt att välja. Just idag skulle jag säga Sunset O´clock, men imorgon kan det vara Purple Scenery, beroende på vad jag gör för klädval.Nordic Sunset

Nordic Sunset Depend

Här hittar du många härliga minlack och fina boxar med olika säsongskollektioner.

Depend

You may also like