Bobbys Hair Care firar 3-år!

Bobbys Hair Care firar 3-år!

Bobbys Hair Care firar 3-år!

Tidigare i veckan bjöd Bobby Oduncu och Erwik Communication in till fest, för att fira att Bobbys Hair Care fyller 3-år!

Kändisfrisören Bobby har funnits på ett par olika adresser under åren och nu har han landat med sin fina salong på Östermalmstorg 4.  På Bobbys Hårstudio hittar du endast handplockade frisörer av världsklass.

Bobbys Hair Care firar 3-år!

Jag var där med Maria som liksom jag är jurymedlem i Stockholm Beauty Week. Maria är grundare av skönhetssajten BeautyQlick.

Fotot är taget av Cawa Media. Se alla deras mingelbilder från eventet här.

Foto: Cawa Media

Vi träffade Modellen Pedro Lima som just nu är aktuell i Paradise Sverige på Viafree. Maria är en trogen följare på Pedros Instagram @bypedro. Ikväll hade han med sig sin Vackra syster Pamela.

Who the fuck is Bobby?

Jag vill rekommendera alla att se SVT dokumentären ” Who the fuck is Bobby?” som handlar om Bobbys uppväxt i Södertälje ,i en syriansk familj med en djupt troende kristenortodox pappa. Detta är en film om rätten att få älska vem man vill oavsett bakgrund. Det är också en film om att ta sig upp efter att man förlorat någon man älskar. Dokumentären som är skapad av Nisti Stêrk, utsågs till årets film på QX gaygala 2022.

 

Bobbys Hair Care

Alla gäster fick med sig en fantastisk goodiebag hem. Det är inte klokt att jag aldrig testat dessa produkter innan, trots att jag och Bobby har sagt så många gånger att jag ska komma och prova.  Men nu har jag gjort det och jag blev störtförälskad. Doften och kvaliteten är något utöver det vanliga. Spraybalsamet med värmeskydd är lite krämig i konsistensen och håret känns insmort och vårdat efter användning. Full pott rakt igenom!

Bobbys Hair Care

Ni som inte testat Bobbys produkter, passa på och gör det nu då det erbjuds Black Week priser! Produkterna är tillverkade i Sverige och är 100% veganska.

Bobbys Hair Care firar 3-år!

Eventet sponsrades med mat, dryck, fika och snacks från Mitas Mat, Svenska Lantchips, Bröd & Salt

Aqua10, SKNY BTCH Vodka Soda och inte minst Bobbys mamma som bjöd på goda julbullar!

 

Tack snälla Bobby och Alexander Erwik, för en trevlig kväll och en ny hårupplevelse!

You may also like

2 kommentarer