Blev bestulen i tunnelbanan idag

Idag har det verkligen varit upp och ner. En riktigt konstig dag. Den började med ett tandläkarbesök, vilket i sig inte var så farligt. Jag gruvade mig lite då det var ett tag sedan jag var där. Men det gick bra. Inga hål.

Jag gjorde en rolig och annorlunda fotografering för ett magasin idag. Mer om detta kommer i ett separat inlägg.

Påvägen hem därifrån pratade jag en sväng med min son i telefonen. Sedan stoppade jag ner telefonen och gick ner i tunnelbanan. Jag åkte två stationer från Östermalmstorg till Tekniska Högskolan och när jag kom upp till Roslagsbanan insåg jag att min telefon var borta!

Det sjuka är att jag är ganska säker på vem som tog den. Detta skedde strax innan 17 och det var mycket folk i tunnelbanan. Det var trångt i vagnen och precis bredvid mig stod en man med en jacka hängande över armen. Han stod VÄLDIGT nära. Jag till och med reagerade på detta. Ett par minuter senare var den borta. Så irriterande. Jag åkte hem och spärrade telefonen och gjorde polisanmälan på nätet. Imorgon blir det att kontakta försäkringsbolaget. En ny telefon är redan beställd. Fy vad jag känner mig tom utan min iPhone. Man har ju så mycket i den. Jag lärde mig något idag. Tyvärr finns det oärliga människor överallt.

Håll i era grejer!

 

You may also like

5 kommentarer