Nu ska vi snacka om intima saker…

Malin Tilja

Nu ska vi prata om lite intima saker. Jag är en rätt så pryd tjej och sitter oftast tyst när det blir intima samtal. Men nu ska vi prata om något jobbigt , men ack viktigt som intimhygien. Har du testat intimdeodorant?

Fler än jag som svettas i ljumskarna och känner sig som att man kissat på sig efter ett hårt träningspass? Jag väljer färg på träningsbyxorna med omsorg. Ljusgrått, nja….

Att svettas runt de intima regionerna är nog inget ovanligt. På sommaren framförallt. Vissa lider av återkommande svampinfektioner på grund av en fuktig intimmiljö.

Jag har testat en intim deodorant. Ja det låter kanske konstigt, men det finns faktiskt. Den doftar gott och håller bra!

”Låt oss vara ärliga – armhålan är faktiskt inte den enda kroppsdelen som svettas. Exakt samma apokrina svettkörtlar som finns under armhålan finns även i intimområdet. Därför är det inte konstigt att ljumskar och pungen kan svettas och ge upphov till fukt samt oönskad lukt.

Oönskad doft/svettlukt gör många personer obekväma, oavsett om doften kommer från armhålan, fötterna eller intimområdet. Det är därför konceptet deodoranter finns. Men om det är exakt samma svettmekanism under armhålan som i intimområdet, borde det då inte finnas en intimdeodorant?

Abso-deo-lutely! Att använda en intimdeodorant är inte konstigare än användandet av en deodorant för armhålan. Därav har DeoDoc skapat en serie lyxiga, skonsamma och pH-balanserade intimdeodoranter i samråd med en professor i gynekologi. Smart och fräscht!”Intimprodukter

Deo Doc har fått flera priser och utmärkelser för sina produkter. Alltför många kvinnor och män, har ingen aning om vad som händer ”down there” eller hur man på bästa sätt tar hand om det. därför har
DeoDocs läkare och experter tagit fram produkter för alla på ett säkert sätt ska kunna ta hand om sina intima regioner.

I intimserien för kvinnor hittar vi produkterna 

Intimdeodorant, Intimdeowipes, Intimtvål och 3-steps shaving.

I intimserien  för män hittar vi produkterna

Intimate deodorant for men , Daily Intimate wash for men.

Hitta produkterna här

You may also like

2 kommentarer