Bakom kulisserna på Lyko´s lager

Idag gjorde jag ett snabbesök på Lyko´s lager i Vansbro. Jag tycker att det är både roligt och intressant att komma bakom kulisserna på företag. Det är kul att se hela proceduren bakom alla fina flaskor med hår och hudvårdsproukter som man ser i butikerna och på nätet. Låda efter låda rullade fram på rullband påväg vidare ut mot kunder som beställt produkterna på nätet.

Lyko´s lager i VansbroLyko´s lager i VansbroI Lyko´s sortiment finns 35.000 artiklar. I butikerna hittar man ungefär 3000 av dem. På lagret i Vansbro jobbar 115 personer, med att se till att varorna kommer hem till kunderna som beställt produkter. I sortimentet finner du även deras egna produkter.

produkter från LykoVid lagret i Vansbro finns även en lagerbutik , med bra location precis vid vägen där alla Sälenturister passerar. Där kan du fynda i stort sett alla varor du kan önska dig inom hår, hudvård och skönhet. Det är så roligt att vår lilla kommun Vansbro har ett sådant stort och härligt företag att vara stolta över. Lyko är nämligen störst i landet på sin nisch och har nu även klivit in i Norge, med egna butiker.

You may also like