Modell i ny tävling!!

För precis ett år sedan kördes ”She´s got the look” igång i tv rutan. Det var en rolig och minst sagt annorlunda upplevelse. Nu ska jag vara modell i en ny tävling… Men den här gången är det inte jag som tävlar.

Min fantastiske frisör Janne Näränen på salong Ljusberg Olsson, ska tävla i den stora tävlingen ” Årets frisör” och idag fick jag frågan att om jag vill vara hans modell i tävlingen. Det känns lite nervöst faktiskt, men självklart vill jag ställa upp för Janne!! Han ska tävla i  ”Avant garde” så det kommer att bli någon galen uppsättning med löshår. Blir kul att se resultatet. På lördag ska vi plåta bilderna som är hans bidrag till tävlingen. Om han går till final, kommer vi att delta på scen där han ska styla inför jury. Nu håller vi tummarna för Janne, även om jag känner mig tusen gånger mer bekväm framför kameran än på scen. Nu ska ni få se mitt allra första modelljobb! Jag var 16 år och gjorde en bild för Björn Axén  tillsammans med Lars Wallin. Det var ett ganska stort jobb som var för en aids gala (om jag minns rätt) i Stadshuset Blå hallen.  Janne har också jobbat på Björn Axén under många år, både som frisör och som lärare på Björn Axén Academy.  Jag minns att denna galna frisyr med allt detta löshår var väldigt tungt . Jag ser inte jätte munter ut, men håll till godo!!!

Malin Tilja som modell för Björn Axén

 

You may also like