Besök på Medela Medical

I mitt jobb på Neonatalen har jag ett nära samarbete med Medela. Ni som har barn känner säkert till företaget. De förser oss med bröstpumpar, amningsnappar, nappflaskor, amnings behåar och mycket mer. Idag besökte jag dem, men i ett helt annat ärende.

Medela i Kids & Family

Medela kommer nämligen att vara med och synas i nästa nummer av Kids & Family som vi jobbar för fullt med just nu. Dom kommer också att vara med i den goodiebag vi kommer att dela ut på underBARA BARN mässan, i Kids & Familys monter. Bilen var fullpackad med lådor och påsar när jag åkte därifrån.

Ni kommer väl och besöker oss 16-18 november, på Stockholmsmässan i Älvsjö. Sveriges största barnmässa!
Tre unika dagar av inspiration, kunskap, härliga aktiviteter och shopping som rör allt för barn upp till 6 år. Det ska bli jätte kul! Kan du inte komma får du hänga med i bloggen istället.

Det är första gången jag själv besöker en barn mässa och jag ser verkligen fram emot det.

Det är så roligt att jobba med Kids & Family. Underbara och proffsiga kollegor som jag har mycket att lära av.

Medelas Showroom

Jag fick ta mig en kik i Medelas showroom och kolla in alla deras produkter.

Medela Medical

På Neonatalavdelningen är jag pumpansvarig och vi hyr ut bröstpumpar eller lånar ut dem på ordination till familjer som går hem med sina bebisar. Våra bebisar är ju oftast för tidigt födda och många av dem går hem med sondmatning. Då är det viktigt att mamman har en bra bröstpump för att kunna ge barnet sin egen bröstmjölk. Medelas elektriska pumpar är suveräna.

Medelas huvudkontor ligger i Täby, inte långt ifrån där jag bor.Det var roligt att få komma dit och se vart dom håller till och träffa alla härliga tjejer som jobbar där.

You may also like