Åker till Finland som festivalbloggare

Om lite mer än två veckor åker jag till Helsingfors för att blogga om den finska Lakritsfestivalen. Det ska bli jätte kul!

Jag älskar lakrits. Speciellt i kombination med choklad. Min son som är nio år ska få följa med. Vi ska ha en jätte mysig helg, tillsammans med andra bloggare och med en rad olika aktiviteter både på båten och i land. Ser fram emot detta och kommer att fylla på mitt lakritsförråd innan jag åker hem. Ni kommer att kunna läsa om hela festivalen här i bloggen. I slutet på april går den svenska Lakritsfestivalen av stapeln på Annexet. Biljetterna har släppts så planera in din vistelse redan nu.

Lakritsfestivalen i Helsingfors

Visste du att det finns hår och  hudvårdsprodukter med lakrits? Hittade dessa i hyllan på Choklad & Lakrits när jag var där. Queen of licorice, är kanske något för dig som inte kan få nog av lakrits.

Hudvårdsprodukter med Lakrits

 

 

You may also like

2 kommentarer