Trotsar vädret med vårstädning

Visst kan det kännas deppigt när vädret går upp och ner från + 20 grader till -3. När ska våren komma på riktigt?  Det är ju inte just mer än en månad kvar tills man ska gå på semester.

Vi trotsade vädret idag med en ordentlig vårstädning och fönsterputs.

Vi testade Rozen Clean Stockholm inför första advent och var så himla nöjda att vi nu tog en ordentlig vårstädning med samma företag. Jag som är ganska pedant av mig älskar när hemmet är rent och doftar gott.  Då mår jag som bäst!

Hos Rozen Clean Stockholm kan man boka en provstädning för 125 kronor  timmen, för att sedan få en bedömning på hur många timmar som behövs vid ett återkommande arbete. Företaget är försäkrat hos Trygg Hansa och personalen är glad, trevlig och noggrann.

Kolla vad det blänker!

hemstädning

Städa ekologiskt

Eftersom jag själv står för rengöringsprodukterna har jag införskaffat ekologiska rengöringsmedel för att minska på kemikalierna i hemmet. Istället för starka skurmedel doftar det nu lavendel i mitt hem. Jag kan se fördelen med att själv stå för produkterna. Dels så pressar det priset och så väljer du själv vad du vill att ditt hem ska andas. Man märker verkligen skillnad på att städa ekologiskt. Man slipper den där hinnan som lägger sig efter dammtorkningen.

Dessa produkter kommer från Gröna Gredelina.

Ekologiska städprodukter

Rozen Clean uppmuntrar till ekologisk städning och ger gärna tips på produkter och husmorsknep som både är bra för miljön och plånboken.

Nu ska jag njuta av ett rent hem så länge det varar……

You may also like

1 kommentar