Vågar du testa Cryo Cabin?

Igår gjorde jag och Jessica ett besök på Revivekliniken på Karlavägen i Stockholm. Vi hade hört talas om behandlingen Cryo Cabin var ju bara tvugna att testa detta fenomen!

Att iförd endast underkläder och duntofflor kliva in i -160 grader, var en annorlunda upplevelse minst sagt!

Cryocabin är en ny och spännande metod för att öka patientens generella välbefinnande och hudkvalitet/spänst genom att exponera hela kroppen för temperaturer under nollpunkten, ända ner till minus 160 grader Celsius.

Revievkliniken

Revivekliniken

Jessica hoppade ut efter 20 sekunder, jag körde hela behandlingen. Det va lite som en utmaning jag ville klara av och det gick bra. Jag skulle absolut kunna göra det igen.

Cryokabiner finns på mer än 400 större sjukhus samt medicinska och estetiska kliniker och ger imponerande resultat på en mängd olika indikationer . Cryoterapi behandlar effektivt läkande efter kirurgi, hudproblem såsom allergier och psoriasis, astma, ledinflammationer, hormonella störningar, depression mm.

Cryo Cabin

Man står inne i detta lilla bås, som är öppet upptill . Huvudet sticker upp ovanför och även händerna hålls upp. Temperaturmätare och nedräknade ser man på skärmen. Revivekliniken är ensamma i Stockholm om denna behandling. Det kostar 500:- per gång och man kan köpa klippkort. För att nå ett bra resultat rekomenderas tre behandlingar i veckan.

Revivekliniken

Revivekliniken Östermalm

Självklart filmade vi det hela och klippet finns  på Modern Lifestyles  WEBB TV !

You may also like