Tjejmys på Sparadiset

Malin Tilja

Jag har många gånger hört talas om Sparadiset. Ett litet mysigt spa på Fridhemsgatan på Kungsholmen. Jag har också sett dem på mässor, men aldrig tidigare besökt dem. Här om dagen blev jag inbjuden av  Diana, att vara med på en mysig bloggträff på sparadiset.

Sparadiset finns även på Östermalm, Södermalm, Gamla stan och i Malmö, samt på ett par hotell.

Sparadiset

Nannic på Sparadiset

Nannic var med på eventet. Ni har kanske läst om de behandlingar jag gjort ett par gånger tidigare. Nannics NBE behandlingar är fantastiska. Vi fick möjlighet att prova på Nannics ansiktsbehandlingar, massage och avkopplande floating.

Nannics behandlingar finns med i Sparadisets behandlingsmeny.

Floating

Floating betyder flyta. Det är en annorlunda och unik behandlingsform mot stressrelaterade symptom.

Man ligger i en tank med kroppstempererat vatten, med en saltkoncentration så hög att man nästintill flyter ovanpå vattnet och får en känsla av tyngdlöshet. Det finns olika storlekar på dessa tankar. På Sparadiset var den lite större, vilket är bra om man har lätt för att få lite klaustrofobi.

Sparadiset

Sparadiset är ett perfekt ställe att smita in på om man bara vill ha en avkopplande stund efter jobbet, eller med vänner. Boka bubbelpoolen för att umgås en stund. Min tjej som är 9 år brukar ofta säga att hon skulle vilja bjuda 2 vänner på spa när hon fyller 10 år. Men vilket spa tar emot barn? Här finns faktiskt den möjligheten, så det ska jag se till att hon får göra. Man hyr poolrummet och har det för sig själv ett par timmar, inkl fruktfat. Superbra! Kanske mamma kan ta en behandling under tiden ;).

Sparadisets ekologiska hudvård

Sparadiset har en egen hudvårdsserie med ekologiska produkter både för behandlingar och till försäljning. De säljer även Dr Dennis Gross, Nannic, VOYA, c/o GERD och Bioregena produkter. Ta en kik i deras webshop.

Tack Diana, Sparadiset och Nannic för en mysig tjejkväll med härlig avkoppling!

 

You may also like