Vad gör du på semestern?

Mellbystrand

Sponsrat innehåll

Nu är det inte långt kvar till semestern! Våren har rusat fram i en väldigt fart. Lika bra det med tanke på den enorma mängd pollen som ställt till det för många. Vi kommer att spendera semestern i vårt hus i Mellbystrand. Därifrån kommer vi att göra en del utflykter. Vi ska till exempel åka till Bornholm. Vi var där för några år sedan och det är ju så himla mysigt! Man tar båten från Ystad och det tar inte mer än 1,5 timme.

Mellbystrand sommar

Vi funderar även på att ta en liten spontanare och åka iväg någonstans. Det finns en sida på nätet som erbjuder olika typer av boenden, i 30 olika länder. Sidan heter Interhome och verkar ha flera riktiga pärlor och dessutom bra priser. Någon som testat detta?

Det skulle vara spännande någon gång att lån-byta hus med någon. Precis som i filmen Holiday, med Cameron Diaz & Kate Winslet.  Det skulle vara med huset i Mellbystrand i så fall. Det hyr vi ju ändå ut lite då och då.

Har ni kanske någon pärla att tipsa om? Något annorlunda ställe att besöka? Både i Sverige och utomlands?

Jag skulle vilja uppleva så mycket mer av Sverige och våra grannländer också. Visst är det konstigt att det som ligger närmast verkar vara det man aldrig tar sig tid att besöka. Det får nog bli ändring på det! Jag skulle till exempel verkligen vilja åka upp till Norrland och besöka

Is Hotellet i Jukkasjärvi och Treehotel i Harads. Så häftigt! Jag älskar ju natur , så det skulle nog passa mig perfekt.

Åh vad jag längtar efter semester nu!

 

You may also like

1 kommentar