Roliga möbler

AZ design

I samarbete med AZ Design

Eftersom jag jobbar med Kids & Family, både med tidningen och med lite roliga familjeevent, har jag ständigt ögonen öppna på roliga produkter för framtida samarbeten. Idag hittade jag roliga möbler från AZ design.  Tänk att ha dessa roliga soffor i eventlokalen på nästa familjeevent! Barnen skulle älska dem! Jag får jobba på detta helt enkelt. AZ Design jobbar mycket med kontors och konferensmöbler och möbler till uteserveringar, men kanske är vi deras nästa eventkund?

AZ Design säljer möbler på nätet och huvudsakligen till företagskunder. Du som företagare hittar exempelvis stolar till konferens och restaurangstolar.

 

AZ design

Möbler från

Adrenalina möbler

 

Det italienska varumärket Adrenalina kännetecknas av hög kvalité, djärva, innovativa former och väldigt färgglada. Företaget grundades i Italien 1973 och finns idag i stora delar av hela världen.

Företaget har stoppmöbler för både offentlig miljö samt till hemmamiljö. Inom företaget finns  även barnmöbler.  Vilket barn skulle inte känna sig som en kung eller drottning i dessa tronliknande fotöljer? Så festliga!

Håll tummarna för att vårt första familjeevent på tisdag blir så bra som det kan bli! Håll utkik i oktobernumret av Kids & Family, så får ni se mingelbilder, om ni inte planerat att komma.

You may also like