Hittat konst till nya huset!

Magnus Beckman

Igår satt jag, Johan , Klas och Vickan på Strandhotellet i Mellbystrand och tog en drink. På väggarna hängde iögonfallande tavlor från en lokal konstnär. Jag kollade genast upp honom och kontaktade honom för att fråga om det skulle vara möjligt att måttbeställa en tavla till en stor vit vägg i vårt nya hus som vi flyttar till i september. Det var inga problem.

Konstrunda i Halland

Magnus Beckman som konstnären heter, bjöd in oss till sin ateljé idag. Just nu pågår konstrunda i Halland. Jag blev helt förälskad i hans tavlor, som alla har mer än ett budskap och kan tolkas på flera sätt.

Fler av Magnus Beckmans tavlor hittar du här.

Vi pratade ihop oss om att eventuellt ha två stora tavlor i nya huset. En som är förknippad med Mellbystrand och en som är förknippad med stugan vid Gensen i Dalarna. En idé är att leta upp någon gammal bild från Vansbrosimningen. När vi åker till Gensen för att fira midsommar ska vi leta i båthuset och i skogen för att se om vi hittar något personligt att använda i tavlan. Det ska blir jätte kul att få vara med och tycka till.

Det ska bli så himla roligt när huset är klart! Att få inreda och skapa sitt eget från början. De som köpt vårat nuvarande hus är även intresserade av att köpa våra möbler, vilket skapar ett ypperligt tillfälle för oss att forma det nya precis så som vi vill. Ni får följa med i vår inredningsresa i höst!

You may also like