Nya posters förgyller hemmet

Posters från Gallerix

I samarbete med Gallerix

Det är så roligt med posters, för det är väldigt lätt att göra en stor förändring i hemmet, utan att det kostar så mycket. I veckan fick jag hem posters och ramar, som jag hittat på Gallerix webbsida.

Byt ut dina gamla postersPosters från Gallerix

Jag var måttligt trött på våra gamla tavlor i guldram, som jag haft i sovrummet. De passade inte alls in med färgerna och hade dessutom börjat blekna. Nej bort med dem! Jag ville ha tavlor som passade in i färgerna. Vår säng går i blått och likaså gardinerna.

Jag hittade fina posters med motiv från den svenska naturen, som jag verkligen tycker om. De får mig att längta ännu mer ner till västkusten. Saknar Mellbystrand väldigt mycket nu. Men efter nyår åker vi äntligen ner till vårt hus.

Posters från Gallerix

Även köket fick en liten piff, med posters från Gallerix

När det kommer till kaffe är vi väldigt olika jag och min man. Jag kör på min Nespresso som jag varvar med lungo, smaksatt kaffe, koffeinfritt eller vad som faller mig i smaken för stunden. Min man däremot vill ha starkt bryggkaffe. Alldeles för starkt för min smak. Mörkrostad Zoéga är det som gäller. Därför har vi varsin kaffehörna i köket. Som tur är så har vi gott om bänkyta i vårt nya kök.

Så här ser min kaffebar ut. Kul att även förgylla den med en liten tavla.

Posters från Gallerix

Självklart fick även min mans kaffehörna även en liten poster , som piffar upp.

Posters från Gallerix

Jag beställde även två fina posters till huset i Mellbystrand. Dessa får ni se när de kommit på plats. De kommer att passa väldigt fint där nere, med motiv som skulle kunna vara fotograferade just där.

Rabattkod

Jag har fått nöjet att dela en rabattkod med er, som ger inte mindre än 30% rabatt. Passa på nu, det är redan massor av rea. Mina posters kostade inte alls mycket. Använd gärna denna kod  Malintilja30 i din beställning på gallerix

Det skulle vara jätte roligt att se vad ni andra gör med posters, för att utsmycka ert hem. Skicka gärna inspobilder.

You may also like

3 kommentarer