Tips på härliga produktfavoriter

Jag har testat några nya produkter och har nu valt ut några guldkorn som jag skulle vilja dela med er.

Mary Kay repair

Mary Kay– Timewise repair. En drygare rengöring får du leta efter. Jag älskar att den löddrar sig så mycket. Man känner sig riktigt ren och fräsch efter en tvätt med denna. En reparerande serie för mogen hud. En riktig favorit! För den delen så gillar jag faktiskt alla Mary Kay produkter och jag har nog testat alla.

Produkterna finns endast för hemförsäljning, så kolla in hemsidan och leta upp din närmsta Mary Kay konsult. Pris för denna produkt är 399 kronor och den räcker i en evighet.

alterna

En produkt som reparerar och återställer skadat hår i vinter – Alterna Caviar Repair Fill & Fix Treatment Masque.  Måste säga att jag ogillar när man använder ordet ”caviar” i produkter. Visst låter det äckligt?! Men faktum är att produkten doftar ljuvligt och gör håret riktigt mjukt och härligt. Masken behöver bara sitta i tre minuter efter shamponering så det är en riktig quick-fix.

Pris: 359 kronor, hos Sephora.

Dove purely pampering

Jag fick en positiv överraskning när jag testade Dove Purely Pampering, med cocos och Jasmine. En sådan billig produkt som ändå kändes så krämig och doftade så ljuvligt. Jag brukar annars gilla att köpa lite lyxiga duschkrämer, men vem har sagt att det är priset som avgör vad som känns lyxigt? Den här var minst lika härlig som de dyrare varianter jag testat och finns i de flesta butiker. Ett stort plus för det!

You may also like