Bra start på dagen med smarrigt fröknäcke

God morgon!

Idag är det min första semesterdag. Den dagen har man väntat länge på. Och vilket väder vi har. Kunde ju inte bli bättre. Hela sommaren ligger framför oss.

Jag vill tipsa er om ett underbart gourmet fröknäcke som jag testat. Finns det något jag inte skulle vilja leva utan så är det knäckebröd. Jag är helt beroende. Jag äter knäckebröd till alla måltider. Jag tror det är själva tuggmotståndet jag vill åt och så smaken förstås. Är det dessutom glutenfritt så tycker jag att det är extra bra, eftersom magen mår lite bättre.

Jag har testat

Fröknäcke med örter och havssalt från Sigdal Bakeri 

Fröknäcke med örter & havssalt

Riktigt gott! Jag älskar smaken av havssalt i alla dess former. Brödet innehåller endast 2 gram sockerarter vilket för mig är viktigt när jag väljer bröd. Detta bröd har mycket smak av örter.

Glutenfritt, Helsprött knäckebröd med havre, från Sigdal Bakeri

Glutenfritt knäckebröd med havre

Mildare i smaken, lika lite socker och så glutenfritt. Sååå gott! Visst ser det lockande ut. Älskar goda, sunda frukostar. Fluffigt mjukt bröd med massa socker är ingen för mig!

Båda bröden är riktiga hantverk baserade på frön, kärnor och fullkorn, tillverkade i Prestfoss i Norge.

Pris per förpackning ca 40 kronor.

Fröknäcke från Sigdal Bakeri

God, morgon! Första dagen på semestern. Njuter av en god frukost i morgon solen. Knappt vaken…

 

Knäckebröden är ett pressutskick, men omdömet är helt och hållet mitt eget!

You may also like