Myslunch i Båstad och spelkväll med bubbel

Ännu en lugn och skön dag i Mellbystrand. Kroppen har verkligen kopplat av. Efter en dusch och en god frukost åkte vi idag in till Båstad.

Vi promenerade nere vid havet och kallbadhuset. Rätt vad det var fick vi syn på en säl, sittandes på en sten. Jag har nog aldrig sett en säl i svenska vatten tidigare. På sommaren kan man åka på sälsafari utanför Hallands väderö.

Vi åt en mycket fräsch lunchbuffé på restaurang Sand som ligger på Hotel Skansen i Båstad.

Fräsch mat och trevlig miljö. Två varmrätter kött / fisk och ett gediget salladsbord med ostbricka och kaffe på maten för 175 kronor. Bra pris för en sådan fin restaurang. Självklart lade jag upp ett inlägg på TripAdvisor, där jag har 45.000 följare.

Väl hemma igen kollade vi på en film, tog en liten promenad på stranden för att plocka snäckor och sedan gjorde vi samma sköna fotbehandling som igår. 

Idag gjorde vi även samma behandling på händerna. Just händerna och fötterna måste jag bli bättre på att ta hand om. Speciellt med tanke på det jobb man har. Vi båda jobbar på Neonatalen där vi står och går hela dagarna och tvättar / spritar händerna hela tiden. Det sliter…

Efter våra goda räkmackor igår hade vi räkor kvar, så det fick bli en god räkpasta till middag. Jag hade med mig glutenfri linspasta som jag hittat på Happy Food Store som passade perfekt till.

Det blev en skön kväll. Jag hittade mitt gamla Trivial Pursuit från 1995 , så vi körde en match, med Let´s Dance rullande på tv´n. Det skulle vara jätte roligt att skaffa en ny version av spelet. Det var så gamla frågor i detta. Det hade varit roligare med moderna frågor.

Havsluften gör verkligen något speciellt med kroppen. Man blir så harmonisk. Det är som balsam för själen.  Nu ska vi snart krypa ner och fortsätta läsa i våra spännande böcker. God natt kram…

You may also like

1 kommentar

  1. låter som min och bästis helgar, slappa, god mat, älskar räkmackor!
    Vi brukar dock lägga till massage säkert en timme var på varandra, det är så himla skönt 🙂