Så himla tacksam!

Vill än en gång förmedla min tacksamhet för allt fantastiskt som hänt och händer i mitt liv. Alla underbara människor som jag lärt känna under detta år. Nya och gamla bekantskaper som flyter med mig i samma båt. Jag älskar er alla och uppskattar var och en som människa och kollega! Aicha, Maria och hela Blomman production. Vilket gäng vi blev. Helt otroligt! Tre Tiljor AB som kickade igång nyligen. Så roligt att vi tillsammans har skapat vårt egna projekt Modern Lifestyle. Vi har bara börjat . Ni kommer att få vara med på vår resa. Allt tar lite tid, men det är för att vi vill ha det perfekt.

De människor jag och Aicha fått möta i intervjuer, coaching och olika möten. Ni är helt fantastiska som ger oss av er tid. Att vi får möjligheten att lära av er. Tusen tusen tack.

Och Johan!! Hur ska jag kunna tacka dig för att du ställer upp och låter mig leva ut mina drömmar?! Jag är lyckligt lottad . Att jag dessutom har en bror som var en utav länkarna till hela Modern Lifestyle.

Jag är så jäkla lycklig. Tänker inte ens ursäkta utrycket….

År 2016 kommer att bli grymt! Ni , vi , jag och du…


IMG_5995IMG_5998

Som ett proffs. Mali Tilja & Aicha Gaye på bokrelease

You may also like