Hot Mojo Yoga

Yoga

Igår var jag och min vän Bernadette på Hot Mojo Yoga. En förkoreograferad yogaklass som undervisas i 40-gradig värme och 50 % luftfuktighet. Jag testade detta ett par gånger för något år sedan och vet att det är oerhört jobbigt. Som ett styrkepass i en bastu. Nu ville jag ge det en ny chans så vi körde ett pass igår.

Det var precis lika jobbigt som jag minns det. Kläderna är sjöblöta efter passet och fukten rinner på kroppen från första minuten. Det gäller att ha så lite kläder som möjligt på sig för att orka. Varje gång tänker jag att det här ska jag aldrig mer göra om. Första gången var jag tvungen att gå ut när det var tio minuter kvar av det timmes långa passet. Jag behövde luft! Man blir lätt lite snurrig i emellanåt, men om man bara andas och tar en minut för återhämtning så går det bra. Efteråt känns det oerhört bra i kroppen. Efter en dusch och en peeling blir man som en ny människa.

Jag och Bernadette är vänner sedan flera år tillbaka. Vi jobbar tillsammans och bor nära varandra och har blivit riktigt goda vänner. Nu går vi på träningspass två till tre dagar i veckan och varje gång tar vi med en massa sköna produkter och kör lite ”spa” efteråt. Eftersom vi även har simhallen med bubbelpool kan vi bubbla och basta efter. Det är så härligt och välgörande för både kropp och själ att ta sig den tiden några kvällar i veckan.

Ikväll ska vi göra något helt annat. Vi ska gå på VIP premiären av musikalen Aladdin arrangerat av

Petre´Event. Det ska bli roligt!

 

You may also like

3 kommentarer