Lyxig kroppsprodukt kan bli din

Den 1 oktober var jag på en presslansering av Rosenseriens lyxiga kroppsnyhet Body Butter Shaping.

En intensivkräm för hud i behov av extra fukt, näring och effekt. Krämen återfuktar effektivt, stramar upp och gör huden sammetslen. Innehåller parakrasse som har en dokumenterat uppstramande effekt och rödklöver som gör huden mjuk och smidig. Produkten lanserades i slutet oktober.

Den passar alla hudtyper, speciellt bra för riktigt torr hud och hud som utsatts för extra påfrestningar som graviditet och viktnedgång. Applicera dagligen på torra partier och vid behov på hela kroppen. Applicera med fördel på fuktad hud och prova gärna på celluliter. Massera gärna in krämen under några minuter för att maximera effekt. Body Butter Shaping kostar 370 kronor för 150 ml.

Tävlings dax!!

Nu ska du vinna en lyxig Body Butter Shaping, till dig själv eller kanske som den perfekta julklappen.

Det enda du behöver göra är:

1.   Följ min Facebook sida – My Lifestyle – BLOGG

2. Skriv en kommentar i inlägget ( inte under inlägget på Facebook) eller maila till info@malintilja.se och berätta varför du vill vinna denna produkt.

Tävlingen avslutades söndagen den 3/12 klockan 18.00. Vinnaren blev Emily Hansson. Stort grattis!!!

 

You may also like

12 kommentarer

 1. VINNAREN PRESENTERAS I INLÄGGET. TACK ALLA SOM KOMMENTERAT & MAILAT IN ERA HÄRLIGA MOTIVERINGAR. ÖNSKAR ER ALLA EN FIN FÖRSTA ADVENT! KRAM & HÅLL UTKIK EFTER KOMMANDE TÄVLINGAR:

 2. Både insidan och utsidan mår bra av att vårda sig med kvalitativa eco produkter. Torr hud har jag då jag bassängtränar pga smärtor. Denna vore bra att mota bort torrhet och få spänst! Som sjuksköterska i stressigt jobb behövs tiden för egenvård.
  God jul! ( följer på fb)

 3. Gillar din sida på facebook som Daphne Alice 😊

  Jag vill vinna Rosenseriens Body Butter Shaping för att jag har känslig hud och inte vill använda syntetiska kemikalier och annat läskigt på min hud. Samtidigt är jag i stort behov av lite (eller en hel del) ”shaping” då huden inte riktigt sitter där den satt förut haha.

 4. Har en envis ”argrynka” mellan ögonbrynensom gör att jag ständigt går omkring och ser arg eller bekymrad ut och skulle gärna på ett naturligt sätt vilja mjuka upp den så att jag swr lite gladare ut. Kan jag dessutom få mindre framträdande celluliter och mjukare händer så skulle ingen bli gladare än jag 😊

 5. När jag såg wow resultatet kände jag att denna kräm har jag gärna många flaskor av, dock är den ganska så dyr så jag hoppas på tur vinna en sådan 🙂

 6. Har hud så torr och fnasig
  Är nästan alldeles trasig
  Kroppen visar alla mina år
  Men även mina sjukdomars spår
  Jag vill ju helt enkelt bara
  Lite vacker och fin ibland få vara
  Kanske kan min hud bli mindre slapp
  Om jag denna fick som tidig julklapp

  Gillat på Facebook, Malin Svensk Björck

 7. Självklart vill jag testa denna! Framförallt är jag nyfiken på det där med celluliter men har även torr hud på vintern och har inte riktigt hittat någon favoritkräm, men kanske är den denna jag är ute efter:)

 8. Denna skulle vara underbar för min kropp efter en tuff höst med en stalker. Och så är den eko också – det är tyvärr alldeles för få produkter som är det, även 2017! Hoppas du fortsätter med ekologiska produkter!

 9. Hej
  Va kul den här har jag alltid varit nyfiken på men inte kommit för mig att köpa den men nu med lite tur kanske. Kram Diana

 10. Hej! Jag gillar din facebook!

  Detta vore perfekt för mig – jag har som nyårslöfte att gå ner mina graviditetskilon och är lite rädd att huden ska hänga och inte strama upp även om jag går ner i en sund takt. Det vore riktigt härligt att skämma bort huden med en lyxig body butter som samtidigt stramar upp och formar huden. Jag skulle bli SÅ glad om jag vann!