Rockbjörnen VIP, lyx i sängen och höjden av otur….

Ikväll när vi kom hem efter en lång härlig ledighet på västkusten möttes jag av riktigt härliga överraskningar. I postlådan låg en VIP-Inbjudan till Rockbjörnens efterfest, i form av ett kasettband. Älskar roliga sätt att bjudas in!

Nu ska jag krypa ner i mina nya underbara sängkläder från Hästens . Fantastisk mjuk kvalitet som. Jag kommer garanterat att sova som en prinsessa! Synd bara att sängen, täcken och kuddar kändes så olyxiga helt plötsligt. Skulle nog behöva en uppdatering även där.

Hästens påslakanset "Stitch"

Även om vi haft det riktigt bra så var det rätt skönt att komma hem. När man haft en begränsad garderob och ganska lite produkter , så känns det gamla lite nytt igen.

Imorgon hoppas jag att jag får ett paket från Panasonic på posten. Ni anar inte vad som hände med min nya efterlängtade kamera… Höjden av otur…

Samma dag som jag fick den, satte jag på axelremmen som hörde till kameran och gav mig ut för att testa den. Jag var sååå glad för att äntligen ha fått min kamera. Gissa vad som hände… Tre minuter senare släpper bandet från kameran och den åker i backen. Krasch!

Som tur var fick jag god hjälp på Panasonic och efter många samtal och två veckors väntan kom jag tillslut fram till rätt person som hjälpte mig att få en ny lins till kameran. Jag tror att kameran i övrigt är okej. Linsen postades i fredags så jag hoppas att den kommer imorgon och att kameran fungerar som den ska. Annars blir jag inte glad. Hoppas , hoppas….

Nu ska jag gotta mig i Hästens. Sov gott och hoppas ni alla får en bra start på kommande vecka.

You may also like