Den bästa morgonen

Vår semester i Mellbystrand börjar lida mot sitt slut. Det gäller att ta tillvara på det sista och krama ur varenda minut av njutning.

Imorse gick jag upp innan alla andra. Tog en promenad vid havet och passade på att andas in lugnet. Det finns inget mer rogivande än att bara sitta i sanden och titta på havet. Känna vinden och lyssna på vågorna. Det kallar jag livskvalitet.

Malin Tilja

Ro i sanden

Hjärta i sanden

Vass

På vägen hem köpte jag färska bär och gjorde en underbar frukost. Undrar hur många liter jordgubbar och hallon jag ätit i sommar?

Jag har dragit ner på brödet och äter istället naturell yoghurt med färska bär och frön eller chiapudding som blivit en favorit i sommar.

En sund frukost

Imorgon är det dags att åka hem till Stockholm igen. Vi har varit i Mellbystrand sedan innan midsommar så det blir tre och en halv vecka. Det gick fort! Tyvärr har vi inte haft vädret med oss, men det är okej ändå. Jag har verkligen tagit tillvara på ledigheten, gått ner i varv och tagit hand om kropp och själ. Det var det viktigaste. Jag har lärt mig att leva i nuet.

När vi kommer hem till Stockholm har vi en vecka ledigt tillsammans kvar. Vi har flera roliga saker att se fram emot. Har vi tur så får vi lite sol också. Sitter redan och kikar i kalendern för att hitta en långhelg att åka tillbaka till huset i Mellbystrand. Jag älskar verkligen närheten till havet och alla mysiga ställen i närheten. Nu har vi hyrt ut huset en vecka. Hade vi inte gjort det så hade vi nog stannat kvar. Men det blir förstås skönt att komma hem också. På återseende…

Blommor

You may also like