Påskfirande

Om en timme anländer vi vårt älskade Mellbystrand.

Veckan har varit fullspäckad av energikrävande händelser, så nu ska det bli riktigt skönt att bara slappa, äta påskmat, promenera vid havet och njuta av vårvärmen.

Nästa vecka kommer även den att bli händelserik. Det händer en del grejer i mitt liv just nu, vilket är jätte roligt men också energikrävande. Jag kommer säkert att berätta en del nyheter när vi är åter.

Imorgon ska jag besöka Strandängshälsan i Mellbystrand för att fotografera till en artikel om BVC i Kids & Family Det blir kul! Sen ska vi vårstäda huset och plocka fram utemöblerna och grillen.

Tänk vilken härlig tid vi har framför oss. Magiskt!

Det blev en lång resa ner idag. Det tog två timmar att bara ta sig igenom Stockholm. Det är väl alla påskfirare som är ute på vägarna. Sist vi var ner till huset var vid nyår, så nu längtar vi jätte mycket. Imorgon kommer även de andra ner. Min mans bror med familj. Vi äger huset tillsammans och det ska bli kul att umgås över påsk. Det är tur att dom är kvar hemma då jag åkt ifrån min plånbok. Nu bor vi nära varandra så dom kan plocka upp den på vägen. Annars hade man blivit lite låst över påsk.

Nu är vi snart framme!

You may also like