Pannkaksmorsan är i farten

Somliga av er vet redan att jag titulerar mig”pannkaksmorsa”. Tycker att det passar bra in på mig. Vet inte hur många pannkakor jag gräddat till mina barn. Dom ÄLSKAR pannkakor. När jag var borta under inspelningen av ”She´s got the look” gräddade jag pannkakor till hela huset. Tror att både tjejerna i huset och produktionen mumsade pannkakor i flera dagar. Kanske var det för att jag saknade mina barn, som jag inte sett på några veckor. Vet inte om meriten eller titeln går att lägga till på CV´t direkt, men vem gillar inte nygräddade pannkisar?

Idag fyller min lilla tjej sex år!  Så idag stod det pannkakstårta till lunch på önskelistan. Så självklart svängde jag ihop en pannkakstårta!

Pannkakstårta till lunch när man fyller år

Ikväll blir det släktkalas med Tacos och tårta, så nu ska jag stå i köket hela eftermiddagen.

Malin Tilja

 

You may also like