Överraskat pappa som fyller 70

Kärleksmums

För två dagar sedan åkte jag upp till Dalarna.

Det är första gången sedan jag blev mamma ( för elva år sedan ) som jag åker hit själv. Jag har alltid haft barnen med när jag åker hem till mina föräldrar. Det känns som en riktig lyx att få vara här ensam och bara umgås med min familj.  Min pappa fyller 70 på lördag ( imorgon), så igår bakade jag hela förmiddagen.  Min 28 årige lillebror kom och var med i baket, vilket var jätte roligt. Det blir öppethus hemma hos pappa  på lördag med smörgåstårta, bakelser och annan go-fika. Min man och våra barn kommer upp imorgon förmiddag för att vara med och fira.

Igår bakade jag kärleksmums och kola kakor, idag har jag hjälpt mamma att göra bakelser.

hembakat

Idag har jag och mamma varit i till pappas hus och förberett en överraskning. Mina föräldrar är skilda sedan många år, men är goda vänner och umgås, vilket är fantastiskt och säkert få förunnat.

Jag och min storebror med familjer har gått ihop och köpt inredning till pappas ny-inglasade uterum. Så idag har jag och mamma varit där och gjort en riktig make-over. Vi stannade på IKEA i Borlänge på vägen hem från Stockholm och inhandlade allt från matta, dukar, ljuskrona till taket, blommor och ljuslyktor.

Det blev som ett helt nytt rum. Pappa skickade vi iväg hela förmiddagen, så han fick sig en riktig överraskning när han kom hem. Nu har han ett fint uterum att bjuda in sina gäster till imorgon.

 

You may also like