Testat nyheter från bareMinerals

Här om dagen kom ett trevligt pressutskick med nyheter från bareMinerals.

Fina nude-färger, som ger en oskuldsfull look, men hudnära färger, skira.

Jag har testat dessa produkter.

Gen Nude Powder Blush

On the Mauve

Nude makeup En hälsosam och strålande blush, som ger lyster och håller hela dagen. Finns i tolv nyanser och kostar 375 kronor. Lanseras 15/2.

Gen Nude Patent Lip Lacquer

Jag har testat lip glosset som heter YAAAS och härtill den beigea skalan. Bra glans, täckning och hållbarhet! Du får en lackliknande finish i ett enda svep. Lip glossen finns i tio nyanser och kostar 295 kronor. Lanseras 15/2.

barePro 16-hour Full Coverage Concealer

En ultrakrämig, högpigmenterad concealer som håller hela dagen. Jag har testat den ljusaste nyansen som heter Fair cool 01. Formulan är vattenfast och mycket lätt att jobba med. Den innehåller hudvårdande antioxidantrik hallonfröolja, svartvinbärsfröolja och silverrips för att ge näring, återfukta och skydda huden. Finns i tio olika nyanser och kostar 395 kronor.

Lanseras 15/3.

bareMinerals

Om bareMinerals

”För 40 år sedan presenterade bareMinerals en revolutionerande foundation i pulverformat som endast innehöll rena mineraler, det blev startskottet för mineralmakeuprevolutionen. Idag består bareMinerals av ett brett innovativt makeup- och hudvårdssortiment där grundfilosofin kvarstår; att erbjuda innovativa produkter baserade på rena, hudälskande och närande mineraler.

Be Original. Be Natural. Be Good.”

You may also like