Morgonyoga på stranden

Imorse startade jag dagen med ett yogapass på stranden, som leddes av YogawaveSweden  från Halmstad.

Ett bra sätt att starta dagen, både fysiskt och mentalt och med havets vågor som enda musik. Det var varmt i luften och emellanåt kom några tunga regndroppar. Härligt att vara ett med naturen. Passet höll på en timme och kostade 80 kronor.

Suzana som ledde yogan berättade att de även kör SUP-Yoga. Hur häftigt låter inte det?! Och svårt. Yoga på en surfbräda med andra ord. Måste nästan testa någon gång.

Mongonyoga på stranden

Efter yogan satt jag på verandan hemma vid huset och drack massor av vatten. Då kom min sjuåriga tjej ut och överraskade med en riktig dröm frukost. Hon vet precis vad jag vill ha den lilla tjejen. Jag blev sååå glad. Naturell laktosfri yoghurt med Katrin Zytomierskas sockerfria Clean Eating musli och nyponpulver. Smarrigt fröknäcke med tomat och gurka, färska jordgubbar och en kopp kaffe. Jag kunde verkligen inte få en bättre start på dagen!

Frukost

You may also like