Lunchträff på Operation Smile

Idag blev jag bjuden på lunch på Operation Smiles huvudkontor. Där träffade jag många glada härliga människor som tog så väl hand om mig. Ted och Susanne jobbar med kommunikation och digitala medier.

Operation smile

Dom berättade mer om verksamheten och jag om mina projekt till förmån för Operation Smile . Näst på tur står Lyx loppisen i Umami park nästa söndag. Det ska bli roligt! På plats kommer jag utöver mina loppisgrejer att sälja söta ”smile” pärlarmband som symboliserar organisationens fina arbete att få barnen att le.

Vi njöt av en härlig sallad med chevre, på den lilla balkongen ut mot Upplandsgatan.

fräsch sallad

Jag träffade även Olivia som varit med och grundat ”unga volontärer” för Operation Smile. En driven tjej som engagerar sig i verksamheten.

Dessa fina tavlor pryder väggarna på kontoret.

operation smile sverige

Vi pratade om att i samband med någon kampanj ,arrangera ett bloggevent tillsammans.  Det skulle vara jätte roligt att få hjälpa till med detta, då jag brinner så för Operation smile! Ni som är intresserade av komma på ett PR event som detta kan väl höra av er till mig.operation smile

“Varje barn som föds med en ansiktsdeformitet är vårt ansvar. Om vi inte tar hand om det barnet, finns det ingen garanti för att någon annan kommer att göra det.”

Kathy Magee, grundare Operation Smile

You may also like