Twiik – nya appen, för kost, motion och mental träning.

Jag testar Twiik och vill berätta om hur det fungerar och hur enkelt det är!

Twiik är den nya appen, där du får både  kost, motion och mental träning. Appen fokuserar på en målgrupp som inte är väldigt aktiv idag. Twiik har utvecklat microcoaching, en digital metod baserat på små dagliga utmaningar från riktiga coacher, baserade på användarens behov. Det finns program inom allt ifrån kost och träning till stress, sömn och meditation och antalet coacher och program ökar kontinuerligt. Twiik är en prenumerationstjänst där intäkter delas med de coacher som är anslutna.

Twiik

Du registrerar din profil i appen. Sedan får du dagliga utmaningar från din coach, anpassade för dig. Enkla övningar som inte tar särskilt mycket tid. Appen kostar endast 30:- / månad och får dig i bättre kondition både med kost och motion. Ett billigt alternativ för dig som vill må bättre. Appen är anpassad för Iphone.

Jag är inne på min andra vecka nu och tycker att det är roligt att det droppar in en utmaning varje dag. Jag har inga ursäkter att slippa undan och jag vill påstå att alla kan ta sig den korta stund det tar varje dag. Det känns som en lyx att varje dag få ett litet meddelande med en påminnelse om att det är viktigt att man tar hand om sig för att må bra! Det kan handla om att föra matdagbok till att gå en promenad på 45 minuter eller göra några korta styrkeövningar. Det är gratis första veckan och du binder inte upp dig, så testa!

 

You may also like