I jul ska vi göra skillnad för någon

Hej!
Jag heter Malin och är en välgörenhetsengagerad modell, skribent och bloggare.
Jag brinner för organisationen ” operation smile” . Deras uppgift är att genomför kostnadsfria operationer av barn och vuxna i utvecklingsländer som lider av allvarliga ansiktsdeformiteter, framförallt läpp-, käk- och gomspalt.

Detta enbart med hjälp av bidrag och utan lön. Jag har startat en hemsida för att kunna bidra till att fler människor  ska få möjligheten till ett bättre liv. Jag föddes själv med läppspalt och därför ligger dessa barn och vuxna mig oerhört varmt om hjärtat.

På hemsidan driver jag välgörenhetsauktioner och söker produktsponsring till dessa. Stort som smått. Pengarna går oavkortat till organisationen . Som bidragsgivare får man publicitet och länk på sidan.

Det vore fantastiskt om det finns några företag där ute som vill vara med och bidra med några produkter att auktionera ut. Allt är välkommet. Hör av er om det låter intressant!

Nästa vecka tänkte jag fylla upp sidan för en julauktion, för att locka julklappsköpare att bidra till en god sak. Allt som samlats in kommer att auktioneras ut ,med utlovad leverans innan jul.

Ni andra. Håll utkik! Ni kanske hittar den perfekta julklappen på sidan.

 

Malin Tilja. Foto: Felix Frank

Foto: Felix Frank

Välgörenhetsprojekt för Operation Smile

 

You may also like