Bestämt mig för att testa Juica

Är det någon som testat att juica? När jag var på Malin Nyléns event i förra veckan, blev vi bjudna på härliga drycker från Juica. Jag testade en gul som innehåller citron, ingefära, agavesirap och cayennepeppar. Den var riktigt sur och ganska stark. Fräsch och full med c-vitamin.

Juica GUL

Jag blev jätte sugen på att testa en två dagars kur. Sagt och gjort, kuren kommer om några dagar och det ska bli väldigt intressant. Det kommer med all säkerhet att bli jätte jobbigt.Det är ju som en fasta. Men jag ser fram emot att boosta mig själv lite. Jag gillar att testa olika saker så jag kommer att ta min utmaning på största allvar och skippa fusket ;). Nästa vecka får ni höra hur det går.

juica

Juicerna är kallpressade och pastöriserade , för att bevara dryckerna precis så nyttiga som de ska vara. Om någon testat, kom gärna med feedback!

You may also like