Längtar så till helgen

Helt lediga helger har för mig blivit en lyx. Att bara få vara med familjen och mysa. Fredagsmyset med barnen är helt underbart. Film, mat och godis på barnens villkor, i soffan. Jag ska se till att träna lite också. Tyvärr har jag kommit av mig lite med träningen eftersom det har varit så mycket annat. Innan var jag så himla flitig på gymmet.

Nästa vecka väntar flera roliga möten. Bland annat så är det pressvisning på Lyko , planeringsmöte med tjejerna på Lakritsfestivalen, om ett eventuellt bloggsamarbete och sedan min fjärde laserbehandling på Eraze, för att bli av med tatueringen. Nu är det nog inte så många gånger kvar tills den är borta! Jag är supernöjd så här långt.

Hemmakväll i HalmstadÄlskar denna bild från i somras n’är vi var på Hemmakväll i Halmstad och handlade inför helgens mys!

You may also like

3 kommentarer