Kerstin Florians nyhet ANDA – för hud och själ

Kerstin Florian

Inspirerat av ordet ”Andetag” 

-ANDA är att ta ett renare andetag för hud och själ

Efter fyrtio år som föregångare inom spaindustrin lanserar nu Kerstin Florian International ANDA, en specifikt framtagen linje med naturliga, veganska och ekologiska ingredienser som fokuserar både på hudens och själens vitalitet och livskraft. ANDA – i betydelsen andetag – representerar mer än bara en hudvårdsrutin. Det är Kerstin Florians dotter Charlene ’s passionerade projekt som nu slutförs och denna kollektion omfamnar och hyllar hennes hängivenhet för wellness, naturliga ingredienser, positivitet och kärleksfull egenvård i form av ultraeffektiva produkter och ritualer.

Ingredienser från land och hav

Produkterna innehåller specifikt utvalda ingredienser, för sina unika näringsprofiler. ANDA ger huden liv och är rik på vitala näringsämnen som erbjuder kliniskt testade och transformerande resultat både för hudytan och hudhälsan.

I serien ANDA finns i nuläget tre produkter

Coherence Elixir – en utmärkt fuktgivare som ökar spänst och elasticitet i huden

Vitalessence Serum-Oil- påverkar våra fyra viktigaste cellprocesser. Förnyelse, andning, oxidering och pigmentering.

Super Nutrient Balm – rik på betakaroten, vitamin A och E som stärker huden och bygger upp en välmående och återfuktad hud.

WeForest

Under året kommer ytterligare ett par nya ANDA produkter att lanseras. Som en del av linjens mantra “bra för huden, cruelty-free och bra för jorden” tillverkas produkterna av hållbart material och med hållbara produktionsprocesser samt återvinningsbara och noga utvalda förpackningar. En del av försäljningsvinsten doneras till WeForest som är en global organisation som arbetar för renare vatten, luft och jord genom deras mål att plantera 175 miljarder träd före 2030. Visst låter det helt magiskt!

Jag har testat Coherence Elixir och Super Nutrient Balm .

Liksom Kerstin Florians andra produkter ger de verkligen en härlig Spa känsla. Både produkten i sig och doften är så behaglig att man längtar efter sin morgon och kvällsritual.

De exklusiva produkterna ANDA kan du exempelvis köpa här

Kerstin Florian

Kerstin Florian´s ANDA är en  naturlig, vegansk, cruelty-free, ekologisk och återvinningsbar hudvårdslinje!

 

Foto: Kerstin Florian International

You may also like