Kan man jobba som bloggare?

Bloggare

Det vore ju en dröm. Tänk att blogga för en resebyrå tillexempel. Åka runt på olika typer av resmål för att blogga om dem. Om olika hotell, aktiviteter, kulturen, maten och en massa spännande äventyr. Der vore drömmen!

Eller att blogga för någon sjysst tidning. Bara gå på en massa roliga tillställningar hela dagarna för att blogga om dem. Massa trevliga modeträffar och annat kul. Det vore något för mig. Jag som älskar att resa, mingla och skriva. Måste man vara journalist för att jobba som skribent / krönikör eller bara för att jobba som bloggare?

När jag startade min blogg insåg jag hur mycket jag gillar att skriva. Jag bestämde mig att börja när jag fick mail från ”tripAdvisor” om att jag var en av dem i Stockholm som faktiskt hade flest läsare. Vad kul att se att det finns dom som läser det man skriver. Jag ligger fortfarande bland de främsta på deras sida. Jag har fått mängder av hjälpsamhetsröster för inlägg jag gjort på olika resmål som hjälpt andra att hitta rätt i sin resa. Det är ju super kul! Att man kan hjälpa någon med detta =)!! Fick nyligen ett tack mail från Globen för en recension jag lämnat om deras restaurang =). Då blir man ju superglad! Måste man ha utbildning för att skriva? JAG VILL SKRIVA OCH TA FINA BILDER!

 

You may also like