Jobbar för fullt med tidningen

Alm & Möller

Som ni  kanske vet har jag börjat skriva för familjetidningen Kids & Family.

I förra numret hade jag en egen plocksida, som jag döpte till ”efterlängtade sommar”.

I kommande nummer blir det mycket mer än så. Jag kommer att ha flera olika sidor med tips inom olika kategorier och jag kommer att publicera min första artikel, som handlar om att donera bröstmjölk. Hur man går till väga, varför man gör det och hur den används.

Alm & Möller

Blogginläggen blir kanske något glesare under de mest intensiva perioderna, men jag försöker att uppdatera lite titt som tätt.

Apropå något helt annat. Vilken sommar vi haft! Helt otroligt. Hoppas den håller i sig ett tag till.

i helgen åker jag och familjen hem till Dala-Järna för att fira min lillebror som har 30-års fest och så ska vi gå på flygfesten. Nordens största flygshow som håls var tredje år hemma i lilla Dala-Järna.

 

Kram på er!

You may also like

2 kommentarer