Invigningen av nya Porsche Center i Danderyd

Porsche Danderyd

Igår var jag och min man i Danderyd på invigningen av Europas största Porsche center!

Malin & Johan Tilja

Foto: Cawa Media

En mycket trevlig kväll i sann Porsche anda. Det bjöds på hisnande underhållning med både akrobatik och humor från konfrancieren David Hellenius.

Självklart hade eventet finbesök från Porsche i Stuttgard. Ett annat finbesök på plats var Porscheägaren Ingemar Stenmark som berättade att han åkt Porsche sedan har var 3 år gammal.

Ingemar Stenmark & David Hellenius

I hallen kunde vi beskåda allt ifrån den allra första Porsche bilen till den dagsfärska modellen , som fortfarande är hemligstämplad för media. Den stod i en egen hall med dörrvakt som samlade in mobiler och kameror innan man gick in för att beskåda.

Det fanns en hel del ögongodis. Själv föredrar jag de större modellerna, som tillexempel Porsche Cayenne.

En Porsche fylld med godis och vatten. Självklart var det Porschebilar i påsarna.

I en av hallarna bjöds det på små mini hamburgare. Skådespelerskan Paula Ternström tyckte den var lika god som jag tyckte. Minette Tigerfalk var inte sen med att testa en av de tjusiga tatueringarna som porsche tryckt upp till eventet. Meningen med livet var temat på hela kvällen.

Kvällens drycker var alla alkoholfria. Jätte bra tycker jag, då det var många bilburna gäster! Richard Julin är det alkoholfria vin som alltid levereras vid Porsches tillställningar.

Snacks och tilltugg fanns det gott om.

Vi hade en toppen kväll som arrangerats av fantastiska eventbolaget Wonderland Event!

You may also like