Idag blev jag tonårsmamma

Familjen Tilja

Jag kan inte fatta det!

Nu är jag tonårsmamma! Klockan 22.16 den 2 Juli 2006 föddes min fina son på Södersjukhusets förlossning, som då också var min arbetsplats. Jag minns det som igår. En långdragen förlossning som avslutades med en hög sugklocka och bruten svanskota. Som jag kämpade för den lilla killen. Nu är han tonåring och jag har fortfarande känningar i svanskotan. Så värt varenda sekund av smärta. Min fina, fina kille! Född i vecka 36+3 ,  49 centimeter lång och 2950 gram. De senaste veckorna har han växt förbi sin farfar med ett par centimeter. Jag har svårt att förlika mig med att jag numera är tonårsmamma.

Tonåring

Dagen firades med tårta i huset nere på västkusten. Vi hade överraskningsfest med släkt och vänner i fredags innan vi åkte hit. Vädret har varit riktigt trist de senaste dagarna och det ser inte ut att vända på ett tag. Vi får göra lite roliga utflykter helt enkelt. Nästa vecka åker vi till Bornholm.

You may also like

1 kommentar

  1. Stort Grattis!
    Själv blev jag tonårsmamma förra året och om drygt 6 månader fyller min lilla förstfödda 15 år vilket hon gärna påpekar 😉
    Även hon med sugklocka, klarade mig utan fysiska men däremot resulterade det i en extrem förlossningsrädsla…
    Hoppas ni får en härlig semester!
    Kram