HAPPY CRAZY MINE

Lyko lanserar hårvårdsserien ” happy crazy mine & titta vilket fint paket jag fått!!!

Happy crazy mine

Jag ville knappt öppna den fina lådan , men när jag väl gjorde det så fick jag en glad överraskning!

Dessa söta produkter fanns i lådan! Dom doftar underbart & somrigt. Ser fram emot att testa dem.

Lyko´s nya produktserie

Serien är framtagen av Erika Lyko , dottern i frisör familjen Lyko , för tre olika behov: återfuktande, reparerande eller volym. Serien innehåller även en djupverkande hårinpackning för alla hårtyper som bygger upp, återfuktar och stärker hårets struktur.

Med Happy Crazy Mine vill Lyko erbjuda högkvalitativa och vårdande produkter i en kul förpackning. Produkterna skyddar mot både UV och värme och vårdar färgat hår. Det låter ju toppen! Ser fram emot att testa dessa reparerande produkter på mitt torra hår =).

Lyko.se

You may also like