Floating

Igår var jag på Floating, på Alternativ hälsan Östermalm, beläget på Gärdet . Jag har testa floating en gång tidigare på ett annat ställe.

Floating

Låg i denna tank igår.

Floating

Upplevelsen av floating är underbar om man trivs där man är. Tyvärr tyckte jag inte att detta ställe var bra. Det kändes inte fräscht helt enkelt. Sen kan man ju tycka att det är trevligt om man bjuder på lite schampo och balsam då man ska tvätta håret både före och efter. En väggfast refilltvål och en tub vaselin var allt som fanns. Som tur var hade jag med mig allt jag behövde. I rummet stod en surrande fläkt som även den förstörde det lugn jag hade hoppats på.

Jag har tidigare testat att flyta i denna tank.

Floating

Jag tyckte bättre om att ligga i en fyrkantig Box då det blir mindre klaustrofobiskt . Detta ställe låg i Dala-Järna men finns tyvärr inte kvar.

Att flyta i kroppstemperat vatten med en salthalt på 35%, vilket är mer än i Döda  havet, ger en känsla av tyngdlöshet. Det är en fantastisk avkoppling om man känner sig bekväm.

 

You may also like

3 kommentarer

  1. viktigt att det är fräscht, kan tänka mig det är väldigt uttorkande efter allt salt så man hade ju uppskattat lite bättre rengöring kan jag tänka mig samt bodylotion.
    ¨Vad irriterande med fläkten när man vill koppla av!