En mysig familjedag

Idag har vi haft runt +20 grader. Perfekt väder för en utflykt. På förmiddagen packade vi matväskan och begav oss ut med bilen. Vi stannade i Laholms stadspark, där barnen älskar att leka. Där hade vi picknick och barnen lekte i godan ro.

Lekpark i Laholm

P1010631

Picknick i Laholm

Vi åkte vidare till Grevie i hopp om att kunna köpa färska bär på Bjärebär Vi var här tidigare i sommar och jag blev helt kär. En mysig liten gård med hallonodlingar. Det besöket kan du se här . Tyvärr var det stängt nu…

Vi gjorde ett besök i Boarp på Design House Stockholm OPEN Båstad . Det fanns mycket fint att titta på!

Mateus porslin

Om man är i Båstadtrakten under sommaren, får man inte missa att göra ett besök på Café utsikten. Det är precis vad det heter. Ett café med magisk utsikt över hela Laholmsbukten. En klar dag kan man se tre mil.

Café utsikten, Båstad

Båstads bästa utsikt

Det blev en riktigt fin dag. I morgon är det dags att packa ihop för denna gång och åka hem till Stockholm igen. Det känns alltid lika trist. Det är så härligt att åka iväg så här och bara vara med familjen. Ta dagen som den kommer. Träffa lite släkt och vänner. Jag hade gärna stannat några dagar extra, men nu kallar jobb och skola. Jag är så glad för att vi köpte detta huset i november förra året. Vilken lyx att kunna åka iväg till ett ”andra hem” när man är ledig några dagar. Det tar ungefär sex – sju timmar att åka,med några stopp på vägen. Men det är det värt. Det är så välgörande för kropp och själ. Närheten till havet och naturen slår allt.

Laholms stadspark

You may also like