Det är nu det händer!

Förra året startade jag igång webbsidan Modern Lifestyle . Då var jag nog inte helt säker på vart det hela skulle landa. Nu har jag sugit på karamellen ett tag och landat i vad jag vill göra med sidan och nu är både jag och Modern Lifestyle redo för att sätta sin stämpel. Ibland behöver man pröva sina vingar ett tag för att veta vart man ska landa. Nylaneringen kommer i början på nästa år och jag är super-peppad! Jag kommer även att få en ny kollega som jag tror kompletterar mig perfekt! Vi kommer att plocka bort vissa kategorier som finns på sidan idag, för att enbart pyssla med det vi kan och är bra på. Hoppas ni vill följa oss på vår resa som startar inom kort…

Filini collection

 

You may also like

4 kommentarer

 1. Hej.
  Vet du vem som gör liten ängel design? Har skickat på Facebook men har inte fått svar än. Tack på förhand. Med Vänlig Hälsning/Madeleine

  1. Hej! Hon heter Mona Gustafsson. Jag har kontaktat henne & hon har nu sett ditt medd & tar kontakt med dig =).

   1. Tack så jättemycket för hjälpen. Ha det gott.

    Med Vänlig Hälsning/

    Madeleine