En dröm är påväg att förverkligas! 

Jag är så stolt över mig själv just nu. Att man ska satsa på sina drömmar är något jag verkligen vill förespråka! Varför bara nöja sig med vad som serveras när man själv kan jobba på att nå dit man egentligen vill? Nu puttrar grytan och snart börjar den koka. Jag är så exalterad över vad som hänt i mitt liv det senaste året. Måste nog tacka produktionen runt ” She’s got The Look” som fick mig att öppna ögonen och se på mig själv på ett annat sätt. Hela mitt liv fick en vändning och det bästa av allt är nog vad jag kunnat bidra med till Operation smile. Att jag lyckats få företag att bidra till min välgörenhetsauktion. Det känns stort. Alla ni som drömmer om att göra något nytt i erat liv, ingenting är för stort för att satsa på. Jag säger som ordspråket:

– sikta mot stjärnorna så landar du bland trädtopparna. 

  

You may also like